Alm med utleie

Alm med utleie

Alm har god plass for to familier. Hovedleiligheten har alle hovedfunksjoner på samme plan, inkl. foreldresoverom, bad, garderobe og stue/kjøkken på hele 47 m2. Herfra er det utgang til en stor, flott balkong. Den romslige bileiligheten i underetasjen er en trivelig og praktisk bolig som gir mulighet for gode leieinntekter. Store vinduer sørger for lyse og luftige oppholdsarealer.

Dette er et upretensiøst saltakshus påvirket av tradisjonell landlig byggestil. Inspirasjon til former, åpninger og farger er blant annet hentet fra eldre hus i Gudbrandsdalens grønne lier. Hovedleiligheten har fire soverom, mens bileiligheten i underetasjen passer utmerket for par i etableringsfasen – eller som romslig “kårbolig” med god plass for små gjester. Alm er et hus med mange muligheter!
- Else Dahlseng -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Skrå tomt
Utleie: Ja
BRA totalt: 267.3m²
BRA bileilighet: 96.8m²
P-Rom bileilighet: 82.7m²
BRA hovedbolig: 157.4m²
P-Rom hovedbolig: 148.3m²
Bebygd areal: 137.0m²
Største bredde: 12.4m
Største lengde: 13.9m
Soverom: 4
Energimerke:
B
Else Dahlseng
Nordbohus AS, Kjedekontoret

Plantegninger 3D

Underetasje 3D plan
1. etasje 3D plan
2.etasje 3D plan

Plantegninger 2D

Underetasje 2D plan
1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Alm med utleie?

Her er noen andre hus fra Populær kategorien.

Lykkelig

Lykkelig

Nexus

Nexus

Phoenix

Phoenix

Nukleus

Nukleus

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter.